Challenge Accepted ApS

Hvad laver i?
Jeg arbejder med regnskab og økonomisk rådgivning. Opgaverne spænder fra bogføring til strategisk sparring/advisory board funktion. Primært fokus omkring små virksomheder, hvor jeg hjælper ejer/founder med at udvikle virksomheden i den retning de ønsker.

Hvad synes i om beliggenheden?
For mig er beliggenheden helt perfekt. Vanløse er et dejligt sted, hvor man har indtrykket af at være uden for byen, med den relative ro der følger med. Samtidig sørger metro, øvrige transport muligheder og det nærliggende Kronen for at der er adgang til alt jeg har behov for… Og at mine kunder og potentielle kunder kan inviteres forbi med god samvittighed

Hvad synes i om rammerne, herunder mødelokaler og gårdhaven?
Mødelokaler, kontorer og faciliteter passer perfekt til mit behov. Alt er pænt og ordentligt, og der er fleksibilitet og mulighed for at påvirke og udvikle.

Kaffen? 
God kaffe er for mig et vigtigt kriterie (jeg drikker nok lidt for meget). Men her er en god kaffemaskine og nogen ordentlige bønner (og en fornuftig pris), så kan man ikke ønske mere.

Hvad med det sociale og kulturen generelt?
Vi har et rigtigt godt indbyrdes forhold på kontoret, hvor der for det meste er tid til at tage en snak om hinandens forretninger og udfordringer. Det skaber en god base for også at udvikle samarbejder og kundeforhold på tværs. Det har jeg været godt tilfreds med. Med jævne mellemrum (vi arbejder på at blive bedre til det) mødes vi også efter arbejdstid til et glas eller lignende når vi hver især har noget at fejre. Det skal nemlig prioriteres i en lille virksomhed.

 

Bedste hilsener / Best regards

Lars Silva Fløistrup
Challenge Accepted ApS
+45 27 28 57 33
lsf@accepted.dk

Kontakt Awio Office